به وبسایت آموزشی موسسه غیرانتفاعی گیل خوش آمدید | تلفن تماس : 01334675448 | ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

ویژگی تصویر

درباره ما

موسسه آموزش عالی غیر دولتی -غیر انتفاعی گیل با هدف ارتقاء سطح کمی و کیفی دانش و فرهنگ جامعه و تامین نیروی انسانی متخصص و ماهر مورد نیاز کشور در حوزه فنی و مهندسی در سال 1390 به واسطه موسسه خیریه مادرو کودک تاسیس گردید.
این موسسه دارای 20 هزار متر مربع فضای آموزشی شامل کارگاه های مجهز فنی مهندسی، خوابگاه با ظرفیت 400 نفر ، سلف سرویس و سالن ورزشی میباشد.

محوطه و محیط آموزشی موسسه آموزش عالی گیل

سالن ورزشی

فضای داخلی خوابگاه ها موسسه آموزش عالی گیل

کتابخانه موسسه آموزش عالی گیل

رستوران برای دانشجویان و اساتید موسسه آموزش عالی گیل

کارگاه ساخت و تولید- ماشینکاری موسسه آموزش عالی گیل

کارگاه اتومکانیک موسسه آموزش عالی گیل

موسسه عالی گیل به تبعیت از اهداف و آرمان های بنیانگذاران خود ماموریت خود را توانمند سازی فارغ التحصیلان موسسه با سه ویژگی تاثیرگذاری، خودسامانی و شایستگی علمی می داند.
این سه ویژگی را با استفاده از معیارهای تعیین شده در مراحل تحصیلی دانشجویان مورد ارزیابی و پایش دائمی قرار می دهد.

رشته های فعال در موسسه آموزش عالی گیل :

عضویت کاربر

بازنشانی کلمه عبور